Segona Divisió

El Girona es destapa amb la Ponferradina aconseguint la victòria més àmplia de la temporada (4-0)

El Girona ha sumat la victòria més àmplia de la temporada, la tercera a Montilivi, davant de la Ponferradina (4-0). Mata, Kiko Olivas per partida doble i Jairo han estat els golejadors del partit

Cristina BusquetsActualitzat

El Girona ha sortit sense complexos davant de la Ponferradina. L'objectiu era clar: sumar la tercera victòria a Montilivi. Una victòria que permetés agafar aire amb el descens. Els de Machín s'han après bé la lliçó i en els primers minuts ja han donat senyals que buscaven el gol. Mata, Eloi, Jairo i Aday han agafat les regnes del joc ofensiu. Lejeune ha estat providencial en treure mig gol a Djordjevic. L'exporter del Girona Roberto Santamaría també ha evitat la rematada de Jairo a mitja alçada en aprofitar una centrada de Clerc. Els avisos d'un Girona molt vertical i que arribava amb facilitat han fructificat al minut 35. Aday ha fet mig gol i Mata l'ha recollit per sumar la seva cinquena diana de la temporada. Eloi, abans del descans, ha engaltat una volea que ha acabat rebotant al travesser. Montilivi gairebé ja cantava el gol.

A la segona, els gironins han pogut cantar-lo en tres ocasions més. Kiko Olivas ha fet el segon en rematar la deixada d'Aday des de la banda després d'una falta servida per Clerc. El central blanc-i-vermell hi ha tornat minuts més tard en aprofitar una pilota solta després d'una rematada de Jairo. L'ex de l'Espanyol ha fet el quart i últim gol del partit en el minut 75. Jairo ha dirigit un xut creuat una pilota deixada per Borja. Lekic, que ha debutat, ha pogut fer el cinquè. El Girona acaba la primera volta amb 25 punts i havent sumat la tercera victòria davant de l'afició i del flamant president, Carles Puigdemont, que ha vist el partit des de la llotja.