Segona Divisió

El Girona es deixa remuntar al camp del Xerez (3-1) i continua sense vèncer fora de casa

En el partit avançat de la 17a jornada de Lliga de la Segona Divisió, el Girona ha perdut a Xerez (3-1) i continua sense guanyar fora de casa aquesta temporada. A l'estadi de Chapín, les coses han començat bé per als interessos gironins quan Despotovic ha fet el 0 a 1 en el minut 23. A la represa, el conjunt andalús ha capgirat el marcador, mitjançant dues dianes de Moreno. Capi, ja al minut 83, ha sentenciat definitivament el partit.

Malgrat les baixes de davanters com Peragon i Kiko Ratón, les possibilitats d'aconseguir la primera victòria a domicili han crescut pel Girona arran del gol de Despotovic. Era el minut 23. Els jugadors del Xerez han reclamat fora de joc, però en la repetició es veu com el serbi arrenca per darrere de l'últim central. Els gironins han aguantat el marcador fins al descans.

Gran intervenció de Santamaría davant un Jose Mari que ha rematat de ben aprop. I de nou Jose Mari, l'ex del Nàstic, ha fallat una gol cantat. Qui no ha perdonat en la segona part ha estat Moreno. Impecable la rematada del central del Xerez per empatar. El Girona ha tornat a empènyer i Borja no ha sabut aprofitar la gran assistència de Despotovic. I la jugada clau. Al minut 79 l'àrbitre ensenya la segona groga a Dani Bautista per tocar la pilota amb la mà. Raül Agné enfadadíssim s'ho veia venir. Hi ha vingut. En la falta posterior una altra vegada Moreno, aquesta vegada sol, marca el 2 a 1. I davant un Girona rendit, Capi ha fet el tercer pels andalusos.