Futbol

El Girona es converteix en el vuitè equip català que jugarà a la Primera Divisió

El conjunt gironí serà el vuitè que militarà a la màxima categoria del futbol espanyol, després de FC Barcelona, Espanyol, Lleida, Sabadell, Europa, Gimnàstic de Tarragona i CD Condal

Actualitzat

El Girona va aconseguir l'anhelat ascens a la Primera Divisió, objectiu que culmina per primera vegada en els seus 87 anys d'història i que va arribar en la penúltima jornada de lliga després d'empatar amb el Saragossa a Montilivi (0-0).  

Després d'haver-hi estat a fregar en tres de les últimes quatre temporades, l'equip gironí culmina el gran repte de l'entitat de situar un tercer club català en la màxima categoria del futbol espanyol, al costat de FC Barcelona i Espanyol.
 
Girona era l'única província catalana que no havia tingut cap equip en la Primera Divisió, i, amb aquest ascens, el club de Montilivi es converteix en el vuitè de Catalunya a aconseguir-ho, després de FC Barcelona, Espanyol, Lleida, Sabadell, Europa, Gimnàstic de Tarragona i CD Condal.

Aquest 4 de juny del 2017 quedarà per sempre gravat en la memòria dels aficionats gironins, que assaboreixen així per primera vegada l'èxit de jugar en la màxima categoria. La presència, l'any que ve, en la Lliga Santander és un premi a la bona feina que ha fet l'equip durant els últims anys.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut