Girona

El Girona es conjura per no sortir golejat de Camp Nou com la temporada passada

Machín va deixar que els jugadors juguessin de tu a tu contra el Barça; diumenge, sembla que tot serà diferent, com ha explicat en roda de premsa un dels seus capitans

Josep Maria PuigActualitzat
Diumenge hi ha el primer duel català de la temporada. El Girona visita el Camp Nou amb la lliçó apresa de l'any passat, quan van encaixar un 6 a 1. Després d'una campanya a Primera, el vestidor ha entès que no amb tots els equips es pot jugar igual. 

La visita al Camp Nou sempre és especial per als gironins. Aquest dijous encara couen els sis gols de la temporada passada. Machín va deixar que els jugadors juguessin de tu a tu contra el Barça; diumenge, sembla que tot serà diferent, com ha explicat en roda de premsa un dels seus capitans, Àlex Granell.

"El Girona intentarà seguir amb el que ha fet fins ara. Intentarem tirar pressions altes, però no serem tan valents i descarats com vam ser aquell dia perquè l'experiència ens diu que no ens va sortir bé. Estic convençut que serem iguals d'agressius i valents, però amb un punt de cautela que ens va faltar l'any passat." 

L'equip d'Eusebio s'ha entrenat encara amb les baixes de Carles Planas i Mojica, i tenint en compte que la setmana que ve hi ha jornada intersetmanal, tot fa preveure rotacions contra el Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut