Segona Divisió

El Girona es concentrarà en un hotel per preparar la visita del Vila-real B a Montilivi

El Girona jugarà aquest diumenge a les cinc de la tarda contra el Vila-real B, amb novetats en el règim prepartit des de l'arribada de Narcís Julià a la banqueta. L'equip gironí ha fet aquest dissabte l'últim entrenament i diumenge al matí es concentrarà en un hotel pròxim a la capital gironina. A la convocatòria, són novetat Héctor Simón i Cañas, i n'ha caigut Almirón, un dels titulars fixos amb Cristóbal Parralo. Jose, Tortolero, Migue i Bernaus formaran la defensa blanc-i-vermella, i Jorquera, recuperat de la commoció que es va fer contra el Salamanca, també està disponible.

Actualitzat
Amb Narcís Julià a la banqueta, els hàbits dels partits a casa han canviat i aquest diumenge, contra el Vila-real B, es posaran en marxa. El tècnic concentrarà l'equip el mateix dia de partit en un hotel de Fornells de la Selva per fer la xerrada tècnica i dinar plegats. Després, tots a casa i una hora i mitja abans del partit els 18 convocats ja han de ser al camp.

Contra el Vila-real B, Narcís Julià podrà comptar amb Jorquera, recuperat de l'ensurt que va protagonitzar a Salamanca en perdre el coneixement. En defensa, el tècnic ha confirmat que Jose torna al lateral dret i Bernaus serà titular al lateral esquerre. Així, mantindrà la parella de centrals Migue-Tortolero, que tan bon rendiment va donar en l'últim partit. L'objectiu és sumar el segon triomf consecutiu.

En la convocatòria són novetat Cañas i Hèctor Simón. El de Llançà, per cert, encara no ha debutat en Lliga.
Anar al contingut