El Girona encaixa una derrota contra l'Elx en l'estrena a la Lliga a Montilivi (1-4)

El Girona ha encaixat una derrota davant l'Elx (1-4), en l'estrena de la temporada davant la seva afició a Montilivi. Al descans, els de Raül Agné ja perdien per 0-2, amb gols d'Etxeitia (9') i Ángel (17'). A la represa, un dels nous reforços del Girona, Rigo, ha retallat distàncies amb l'1-2. Però poc després l'Elx ha fet l'1-3 a través de Pelegrín i al descompte Béranger ha marcat l'1-4. Richy ha acabat expulsat amb doble groga.

Amb cinc fitxatges nous a l'onze titular, el Girona no ha tingut la millor estrena de la temporada davant la seva afició a Montilivi. L'Elx ha sortit molt més ficat en el partit de bon principi i ho ha demostrat, sobretot, quan ha inaugurat el marcador al minut 9. Ha estat en una jugada de còrner, en què Etxeitia ha aprofitat un rebuig del defensa Jose per enviar la pilota al fons de la xarxa. L'estratègia defensiva va ser, precisament, un dels malsons dels de Raül Agné la temporada passada. Al minut 17, Ángel ha situat el 0-2 en el marcador.

Amb el 0-2, l'Elx ha cedit la pilota al conjunt gironí, que ha marxat al descans amb la sensació de poder retallar distàncies. Però no ha estat fins a la represa, que Rigo, un dels nous fitxatges, ha situat l'1-2. L'alegria ha durat poc, perquè en una altra acció a pilota parada, aquest cop de falta indirecta, l'Elx ha fet l'1-3, quan Pelegrín ha rematat de cap una falta que ha executat Edu Albacar. En el temps afegit, el Girona s'ha quedat amb 10 per l'expulsió de Richy amb doble groga i ha vist com Béranger marcava l'1-4 definitiu a l'últim minut del descompte.