Pablo Machín, en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Almeria (@GironaFC)
Segona

El Girona, en un gran moment, visita un Almeria amb molts problemes

Els gironins, que porten una gran ratxa, s'enfronten a un Almeria que només ha guanyat a casa

Joan CaubetActualitzat

El Girona viatja aquest divendres cap a Almeria, on dissabte disputarà el partit corresponent a la vint-i-cinquena jornada de la Lliga 123. L'equip de Pablo Machín arriba en un moment formidable després d'aconseguir 8 victòries en els últims 10 partits. Això sí, les dues derrotes han estat com a visitants. El seu rival, l'Almeria, tot el contrari, només ha guanyat en 1 dels últims 6 enfrontaments.

De totes maneres, el partit no serà gens fàcil. L'Almeria només ha guanyat a casa i els precedents estan a favor seu. En la visita del Girona a l'Estadi dels Jocs del Mediterrani la temporada passada, els punts es van quedar allà. Pablo Machín, entrenador del Girona, feia referència a aquell partit en la roda de premsa prèvia al partit: "L'any passat vam fer un gran partit i vam perdre. Crec que, si som capaços de fer un partit similar, el més probable és que el futbol et recompensi."

El Girona segueix a 7 punts d'un Llevant que, de moment, no afluixa. La victòria és important per seguir a prop del líder i mantenir la distància amb els seus perseguidors. Ramalho serà la gran novetat d'una llista de convocats molt semblant a la del partit davant del Valladolid. L'equip s'entrenarà demà a la tarda a Almeria i el partit serà dissabte a les 16.00.

 

Anar al contingut