Girona

El Girona empata contra el Bolton (0-0) en l'estrena d'Eusebio

Els catalans han dominat el partit, però no han pogut passar de l'empat en la seva estrena contra el Bolton

Agustí AlavésActualitzat

Posada en escena positiva del nou projecte del Girona. Els catalans han dominat el partit, però no han pogut passar de l'empat en la seva estrena contra el Bolton (0-0).

Eusebio ha mantingut el dibuix de Machín, amb tres centrals i dos carrilers, en la seva estrena a la banqueta del Girona. El president, Delfí Geli, i el secretari tècnic, Quique Cárcel, acompanyats del secretari tècnic del Manchester City, Txiki Begiristain, han pres nota des de la graderia del County Ground de Leyland.

Primera part accidentada, amb dos canvis obligats per lesió. En el lloc de Coris, amb molèsties musculars, ha entrat Portu. Pedro Porro s'ha fet mal en una topada a tres: l'extremeny, un defensa del Bolton i Kevin Soni, que sembla que és qui ha impactat amb el seu company del Peralada. Aday ha entrat en el seu lloc.

La millor ocasió del primer acte l'ha tinguda el Bolton. Bernardo fa caure Donaldson i l'àrbitre assenyala penal. El mateix Donaldson ha estat l'encarregat de xutar, però Marc Vito s'ha fet gran sota els pals i ha desviat la pilota. La millor ocasió del Girona ha estat un cop de cap de Borja García, que ha fregat el pal de la porteria local.

Carrussel de canvis per afrontar el segon temps. Només el colombià Bernardo s'ha mantingut sobre la gespa durant els 90 minuts. Weather, de cap, ha estat a punt de batre Gorka a la sortida d'una falta lateral.

El Girona ha desaprofitat una ocasió molt clara quan Portu, tot sol, ha fallat davant el porter. Els d'Eusebio han dominat el segon temps, però s'han hagut de conformar amb un empat en la seva estrena.

Dimarts que ve, nova oportunitat contra l'Oldham Athletic.