Girona

El Girona empata al camp de la Reial Societat i encadena la cinquena jornada sense guanyar (0-0)

Els gironins han dominat el partit, però els bascos han disposat de les millors ocasions. Sandro ha estavellat dos xuts al pal

Josep M. PuigActualitzat

L'entrenador del Girona, Eusebio Sacristán, ha sorprès en el seu onze titular en la seva tornada a Anoeta. Ha deixat a la banqueta el "pichichi" Cristhian Stuani, castigat físicament pel seu viatge amb l'Uruguai a Àsia, i ha fet debutar Doumbia en l'alineació titular. El jugador de la Costa d'Ivori ha tingut poc protagonisme en el minuts en què ha estat al camp.

El Girona ha dominat la possessió de la pilota durant la primera part, però sense gaire incidència en el vessant ofensiu. En canvi, la Reial Societat n'ha tingut prou amb un parell d'aproximacions per crear perill. La primera ha estat al minut 6 quan un xut de Bautista ha fet intervenir Bono, i la segona, a la recta final del primer temps, en un llançament al pal de Sandro en el minut 39. El Girona ha intimidat poc i només Borja García ho ha provat en un parell d'ocasions des de fora de l'àrea sense gaire fortuna.

En la segona part, la tònica del patit ha estat la mateixa. El Girona dominant la pilota i la Real disposant d'ocasions. Al quart d'hora, Bono ha fet una doble aturada després que Sandro, primer, i Oyarzábal, després, ja cantessin el gol. Els gironins han tingut la millor ocasió a pilota parada. Un llançament d'Aday ha passat llepant el pal en el minut 73. Stuani ha jugat els últims 20 minuts de partit i també ha tingut la seva oportunitat, però Kevin Rodrigues ha blocat el xut de l'uruguià.