Els jugadors del Nàstic celebren la classificació als penals
Futbol

El Girona, el Gavà i el Nàstic completen les semifinals de la Copa Catalunya

Els gironins han certificat la classificació amb una clara victòria al camp de l'AE Prat per 0-3, mentre que en les altres dues eliminatòries els del Baix Llobregat i els granes han eliminat als penals el Llagostera i el Sant Andreu, respectivament

Actualitzat

El Girona, el Gavà i el Nàstic s'han classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya de futbol. Els gironins han certificat la classificació amb una clara victòria al camp de l'AE Prat per 0-3 amb dos gols de Cristian Herrera i un d'Àlex Granell, mentre que les altres dues eliminatòries s'han hagut de decidir en la tanda de penals després d'arribar-se amb empat sense gols al final del temps reglamentari.

En un duel entre dos equips de la Segona Divisió B, el Gavà ha eliminat el Llagostera per un ajustat 6-5 en els llançaments des dels onze metres, mentre que el Nàstic s'ha imposat a la UE Sant Andreu, un rival dos categories inferior, també en els penals per un global de 2-4.

El quart equip semifinalista de la Copa Catalunya és el Badalona, que va quedar exempt en el sorteig. Les semifinals es disputaran el 9 de novembre amb aquests enfrontaments: Gavà-Nàstic i Badalona-Girona.

Anar al contingut