Girona

El Girona dona el tret de sortida a la Lliga 2018-19 rebent el Valladolid

L'equip blanc-i-vermell inicia l'etapa d'Eusebio Sacristán amb l'esperança de repetir la il·lusionant campanya de debut a Primera Divisió

Actualitzat

L'estadi de Montilivi acull aquest vespre (20.15) el partit inaugural de la Lliga 2018/2019. El Girona-Valladolid donarà el tret de sortida al campionat.

D'una temporada a l'altra s'aprecien canvis a l'estadi del Girona: millores en l'enllumenat i una nova graderia, que amplia la capacitat fins a gairebé 15.000 espectadors. A la banqueta local, Pabo Machín ha deixat el seu lloc a Eusebio Sacristán.

En canvi, a l'alineació local, poques variacions hi haurà: l'única cara nova de l'equip, Patrick Roberts, tot just va ser oficialitzada aquest dijous. Això sí, l'extrem anglès ja s'ha guanyat un lloc en la convocatòria. No hi ha més incorporacions provinents de fora, i el nou serà Pedro Porro, jugador del filial que ha fet una bona pretemporada i tindrà el premi de la titularitat aquest vespre. Porro encapçala un grup de quatre jugadors del segon equip, amb Soni, Montes i Giorgi, que han entrat a la llista davant les baixes per lesió de Mojica, Ramalho, Carles Planas i Aday (en aquest cas, també sancionat).

El primer rival del Girona d'Eusebio en partit oficial serà precisament l'equip en què es va formar el tècnic castellà. El Valladolid  tot just acaba d'ascendir i aspira a fer com el Girona l'any passat i convertir-se en una de les revelacions del campionat, amb poc pressupost i molta il·lusió.

Entrenats pel català Sergio González, els blanc-i-violetes han tornat a la màxima categoria després de fer un brillant final de temporada, i de sorprendre equips més favorits al "play-off" per l'ascens. Pel Valladolid serà possiblement titular a la porteria el vallesà Jordi Masip, mentre que el barceloní Rubén Alcaraz, traspassat aquest mateix estiu del Girona, esperarà probablement la seva oportunitat des de la banqueta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut