Douglas Luiz, en una imatge d'arxiu (EFE)
Girona

L'amistós entre el Girona i el Tolosa de dijous es podrà veure en directe per Esport3

Els gironins s'enfrontaran al vuitè classificat de la Lliga francesa aprofitant l'aturada de la Lliga pels compromisos internacionals de seleccions

Actualitzat

El Girona aprofitarà l'aturada internacional de seleccions per disputar un partit amistós contra el Tolosa, vuitè classificat de la Lliga francesa. El duel entre el conjunt gironí i el francès es jugarà aquest dijous al Municipal de Peralada a la tarda i es podrà veure en directe per Esport3.

Els socis del Girona i el Peralada tindran entrada gratuïta per veure en directe aquest partit, que servirà als homes d'Eusebio Sacristán per mantenir el ritme de competició durant l'aturada de la Lliga pels compromisos internacionals.

Mala ratxa a Montilivi

El Girona ha passat de poder estar instal·lat en una còmoda posició a tenir la zona de descens a només dos punts. La culpa la té la mala ratxa a Montilivi, on aquesta temporada només ha sumat 4 dels 15 punts en joc.

L'única nota positiva en aquest inici de temporada és el gran rendiment de Cristhian Stuani, "pichichi" en solitari. El davanter uruguaià ja ha fet 8 gols, un mes que Messi, i dos més que André Silva del Sevilla. I per primer cop és líder en solitari a la llista de golejadors. Ara s'incorporarà a la selecció de l'Uruguai per jugar dos amistosos a Corea del Sud i el Japó, on potser serà titular per la lesió de Luis Suárez. Dissabte passat va tornar a fer dos gols i ja ha fet 3 doblets en aquest començament de Lliga.

La bona ratxa de Stuani contrasta amb la de resultats (2 punts de 12 possibles), i amb el mateix Eusebio, que ha reconegut que encara no han trobat el millor sistema per a l'equip. Ara tindran 15 dies per trobar-lo, perquè hi ha aturada per les seleccions i el pròxim partit no el juguen fins d'aquí dos dilluns a Anoeta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut