Girona

El Girona d'Eusebio comença a funcionar i millora els registres amb Pablo Machín

Amb la victòria contra el Celta, el conjunt gironí suma set punts de dotze possibles i se situa sisè de la classificació, una posició a què s'havia acostat, però en què mai havia aconseguit acabar una jornada

Actualitzat

Amb la victòria d'ahir per 3-2 davant el Celta, en el partit que tancava la quarta jornada de la Lliga de la Primera Divisió, el Girona ja suma set punts, supera els quatre que tenia a aquestes altures de la temporada passada, i puja fins al sisè lloc de la classificació, una posició a què s'havia acostat, però en què mai havia aconseguit acabar una jornada.

El Girona també va trencar la ratxa de set partits sense guanyar a casa, després d'una aturada de la competició. Stuani va fer dos gols i des que va fitxar pel Girona ja n'ha marcat 11 de cap.

L'equip gironí ha fet aquest dimarts un entrenament de recuperació i dimecres farà festa abans de començar la preparació per al partit de diumenge contra el Barça al Camp Nou. Després d'un inici de temporada incert, amb un empat contra el Reial Valladolid (0-0) i d'encaixar una contundent golejada contra el Reial Madrid (1-4), el nou Girona d'Eusebio Sacristán ha començat a funcionar. i fins i tot ja ha estat capaç de millorar els registres de Pablo Machín el curs passat.

Després de les victòries contra el Vila-real (0-1) i el Celta de Vigo (3-2), el Girona es troba en la sisena posició de la classificació amb set punts de dotze possibles, tres més dels que va sumar l'equip la temporada passada amb Machín a la banqueta.

De fet, el FC Barcelona (12) i el Reial Madrid (10) són els dos únics equips que, en aquestes primeres quatre jornades, han sumat més punts que els homes d'Eusebio Sacristán, un entrenador que ha aconseguit unir l'esperit agressiu i incansable que caracteritzava l'estil del seu predecessor amb la seva aposta irrenunciable per la possessió de la pilota.

Amb la victòria d'aquest dilluns contra el Celta, la primera que aconsegueixen els blanc-i-vermells després d'una parada internacional des que van aterrar a Primera Divisió, el Girona va trencar una ratxa de fins a set partits consecutius sense guanyar a l'Estadi Municipal de Montilivi i afrontarà la visita al Camp Nou amb la moral pels núvols.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut