El Girona perd davant l'Alcorcón, una bona oportunitat per mantenir l'avantatge per l'ascens (0-0)

Tot i la gran superioritat dels gironins, els de Pablo Machín no han tingut el dia i no han sabut aprofitar les oportunitats per guanyar el conjunt madrileny, que lluita per la permanència

El Girona s'enfrontava, en un Montilivi ple a vessar, contra un rival difícil, un Alcorcón que es jugava la vida, la permanència. Per al conjunt de Pablo Machín, guanyar també era fonamental per donar el pas gairebé definitiu per a l'ascens directe, però l'Alcorcón l'hi ha posat difícil i el partit ha acabat en taules (0-0).

Tots dos equips han arribat al descans sense gols. El Girona, però, ha dominat el joc i ha tingut més oportunitats d'obrir el marcador que no pas en conjunt madrileny. En el minut 24, Eloi Amagat n'ha tingut una des les més clares de la primera part, a la sortida de córner. La seva rematada, però, l'ha rebutjat el porter de l'Alcorcón, Dimitrovic. El conjunt madrileny s'ha sabut defensar davant un Girona que tampoc ha creat gaires oportunitats clares.

A la represa, Machín ha fet el primer canvi, apostant per Borja en lloc d'Eloi Amagat. El Girona ha sortit més fort davant un Alcorcón replegat en el seu camp. Atac i gol del conjunt català amb una gran oportunitat de Portu, que no ha pogut precisar la rematada. També n'ha tingut una Maffeo i també Portu que, en lloc de xutar, ha buscat un company que no ha trobat. Una pluja d'oportunitats que no s'han acabat transformant en gol. En els últims deu minuts. l'Alcorcón ha estat a punt de donar la sorpresa, però no ha sabut aprofitar el parell d'opcions que ha tingut. El Girona ho ha intentat fins al final, però el destí no ha volgut que l'equip de Machín sumés els tres punts.

Amb aquest empat, el Girona queda amb +4 sobre el tercer quan queden 9 punts en joc.