Girona

El Girona deixa escapar un 2-0 i pateix una derrota dolorosa contra l'Alabès (2-3)

Un "hat-trick" d'Ibai en els últims 20 minuts tira per terra el gran inici de la segona part dels gironins, que s'havien avançat amb gols de Stuani i Juanpe

Josep M. PuigActualitzat

El Girona perdut una oportunitat d'or per fer un pas endavant cap a la permanència i ha deixat escapar tres punts de manera increïble contra l'Alabès a Montilivi (2-3).

En la primera part, el joc ha estat molt ensopit. Els dos equips han decidit controlar-se més que atacar i amb prou feines hi ha hagut ocasions de gol. La més clara però la han tingut els gironins. Abans de la mitja hora, una rematada de Stuani ha passat fregant el pal del porter de l'Alabès. Poc després qui sí que ha aconseguit gol ha estat Borja, però l'àrbitre l'ha anul·lat per unes mans del mitjapunta madrileny.

En la segona part, el Girona ha estat el Girona que tothom reconeix. Amb intensitat ha escombrat els vitorians i el gol no ha trigat a arribar gràcies a un preciosa jugada personal d'Stuani en el minut 59. Amb l'Alabès fora d'òrbita, dos minuts després, a la sortida d'un còrner, Juanpe ha fet el segon.

Els visitants semblaven tocats i enfonsat però Ibai ha tornat a posar el seu equip dins el partit aprofitant un rebuig massa centrat de Bono. Semblava impossible però l'Alabès no ha defallit i Bono ha provocat un penal letal. Ibai, a tres minuts del final, ha transformat l'empat. El partit semblava acabat però altre cop en l'últim sospir el Girona ha encaixat un gol dolorós. Amb Muniesa lesionat i amb 10, Ibai ha fet el "hat-trick" en l'últim segon del descompte que ha donat un inesperat triomf als visitants en el debut d'Abelardo a la banqueta vitoriana.