Girona

El Girona confia en la renovació de Pablo Machín tot i l'interès del Sevilla

El tècnic sorià ha demanat al club blanc-i-vermell més temps abans de decidir-se

Eduard SolàActualitzat

El Girona confia que Pablo Machín acabarà ampliant el contracte fins al 2021, tot i que des de Sevilla apunten que el tècnic podria ser el candidat de Ramon Planas si finalment aquest acaba firmant com a director esportiu del club andalús. De moment, però, no hi ha res tancat.

Machín ha demanat temps al Girona per si li arriba aquesta oferta irrebutjable que sempre ha comentat. La del Sevilla és una de les banquetes que encara està lliure i, a més, l'equip jugarà l'Europa League. I econòmicament, l'oferta del club andalús serà superior a la que ha posat sobre la taula el Girona.

En contrapartida, el Girona ofereix al tècnic sorià tres temporades, i el Sevilla parla d'un any, més un segon de prorrogable. Machín té ganes de quedar-se a Girona per poc que s'acostin les postures.

El club blanc-i-vermell ha acceptat esperar-se uns dies més i no el donen per perdut. Fins i tot des de dins el vestidor creuen que Machín s'hi acabarà quedant.

El Girona oficialment ja està de vacances, després de l'últim amistós a Figueres. Tornarà als entrenaments el 9 de juliol. S'estarà uns dies per terres gironines i en la segona part de la pretemporada tornarà a anar a les instal·lacions del Manchester City. Abans, però, hauran de passar coses. La primera, resoldre els dubtes de qui serà l'entrenador.

 

ARXIVAT A:
Pablo Machín
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut