Girona

El Girona confia a treure un resultat positiu de la seva visita al Còrdova

Després d'haver patit la primera derrota de la temporada, el cap de setmana passat, contra el Salamanca, el Girona continua amb la moral alta. Els de Raül Agné saben que estan treballant bé en aquest any del retorn a la Segona Divisió A i confien treure un bon resultat, dissabte, a dos quarts de set, al camp del Còrdova.

Actualitzat

A Girona, hi continua el bon humor i l'optimisme de cara al desplaçament a Còrdova. Durant aquesta setmana, Raül Agné s'ha encarregat de mentalitzar la plantilla que la derrota contra el Salamanca no ha de fer baixar els ànims. S'està fent bé la feina i no s'ha d'oblidar que la permanència és l'objectiu.

Canvis en l'onze

A Còrdova, amb la baixa de Jaume Duran per un trencament fibril·lar a l'abdomen, Raül Martín ocuparà la banda esquerra. A més, torna Dorca com a parella de Matamala en el doble pivot i reapareix José al lateral dret. La visita a Còrdova serà especial per al segon entrenador, Arnau Sala, i també per a un dels capitans, Arnal Conde, i és que tots dos van jugar a l'equip andalús.

El Girona se'n va aquest divendres al matí cap a Sevilla, on farà l'últim entrenament poc després d'arribar, abans de disputar dissabte el partit contra el Còrdova.

Anar al contingut