Girona

El Girona comença la pretemporada pendent del City

Aleix Garcia, Pablo Maffeo i Douglas Luiz es troben en terres catalanes, però els dos clubs no han fet oficial, a hores d'ara, l'acord i, ara mateix, l'equip de Pablo Machín només disposa de 14 jugadors en plantilla i entre ells no hi ha cap davanter.

Josep Maria PuigActualitzat

El Girona està pendent de completar la plantilla amb diversos jugadors procedents del City. Douglas Luiz, la cessió mediàtica del City al Girona, ja ha dormit en terres gironines. La jove promesa, de 19 anys, és la gran esperança del planter brasiler, i el City ha pagat per ell 13 milions d'euros. Douglas ha de ser el pal de paller del nou projecte de Primera que avui començarà a treballar al camp annex de Montilivi.

Fins aquí tot va sobre rodes, però la seva presentació es fa esperar i podria ser fins i tot que aquesta tarda no es vestís de curt en el primer entrenament de l'equip gironí.

Però això no només passaria amb Douglas Luiz, sinó també amb els altres jugadors que el City cedirà al Girona: entre ells, Aleix Garcia. El català no ha pujat a l'avió del Manchester City de Guardiola, que avui l'havia de portar de pretemporada als Estats Units. Aleix Garcia, Pablo Maffeo i Douglas Luiz es troben també en terres catalanes, però els dos clubs no han fet oficial, a hores d'ara, l'acord, i, ara mateix, l'equip de Pablo Machín només disposa de 14 jugadors en plantilla, i entre ells no hi ha cap davanter.

Divendres, Christian Herrera es va desvincular del club i, aviat, un altre dels herois de l'ascens, Fran Sandaza, abandonarà el club gironí i firmarà per l'Al-Alhi de Qatar, que entrena Joaquín Caparrós. 

Aquest mateix dilluns, el CE Sabadell ha confirmat el fitxatge de Felipe Sanchón, un altre dels jugadors del Girona que han hagut de fer les maletes perquè no entraven en el projecte de Primera.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut