Girona

El Girona comença a treballar per a l'estrena a Primera Divisió

Els jugadors han passat aquest matí les tradicionals proves mèdiques i dilluns faran el primer entrenament
Josep Maria Puig

Pere Pons passant els controls mèdics pertinents

El primer entrenament no està programat fins dilluns, però aquest divendres els jugadors del Girona s'han començat sotmetre a les proves físiques i mèdiques pròpies de l'arrencada de la pretemporada. Ho han fet dividits en dos blocs a l'Hospital General de Catalunya i a l'MTD Girona.

Les noves incorporacions han fet les seves revisions a Sant Cugat, mentre que els jugadors que formaven part del Girona la temporada passada han passat les revisions a Girona.

Mentrestant, l'entrenador del Girona, Pablo Machín, va tornar dijous al matí a Montilivi, on es va trobar ja amb els seus col·laboradors, Jordi Guerrero (segon entrenador), Jordi Balcells (preparador físic) i Omar Harrak (preparador de porters).

El Girona farà el primer entrenament de la pretemporada 37 dies després de l'últim partit del curs 2016/17. El parèntesi ha estat superior al dels dos estius anteriors , marcats per la frustració d'haver-se quedat a les portes de la Primera Divisió. Ara, l'equip blanc-i-vermell tindrà cinc setmanes senceres abans del començament de Lliga, fixat per al cap de setmana del 20 d'agost. Un bon nombre d'equips de primera ja han començat a treballar, tenint en compte que els que ja eren a la categoria van acabar molt abans la competició. També s'hi va posar abans el Llevant, que sí que va tancar el curs 2016/17 com el Girona, i que s'entrena des del cap de setmana passat.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS