Pablo Machín ha planificat cinc sessions d'entrenament per preparar la visita de la Reial Societat (@GironaFC)
Girona

El Girona comença a preparar amb pocs efectius la visita de la Reial Societat a Montilivi

L'únic internacional que s'ha reincorporat als entrenaments és el porter marroquí Bounou, que dissabte es va classificar per disputar el Mundial de Rússia després de guanyar la Costa d'Ivori

Actualitzat

Després de l'aturada de seleccions, la lliga de Primera Divisió tornarà el cap de setmana que ve i començarà divendres amb el partit que el Girona jugarà a Montilivi contra la Reial Societat. Els gironins han començat a preparar el partit aquest dilluns en doble sessió. De moment, l'únic internacional que s'ha reincorporat als entrenaments és el porter marroquí Bounou, que dissabte es va classificar per disputar el Mundial de Rússia després de guanyar la Costa d'Ivori. En canvi, l'uruguaià Stuani i el nigerià Kayode tenen partits amistosos amb les seves respectives seleccions i Pablo Maffeo també ha de disputar un partit amb la selecció espanyola sub-21.

Pablo Machín, que podrà comptar amb pocs efectius durant la setmana, ha previst cinc entrenaments durant la setmana, entre Montilivi i Riudarenes. La victòria contra l'equip basc es considera molt important per confirmar la bona ratxa de l'equip i consolidar-lo a la zona mitjana alta de la classificació.

 

Anar al contingut