El Girona continua sense guanyar a Montilivi (LaLiga)
Segona Divisió

El Girona cau davant d'un Lugo que en té prou amb una única ocasió per guanyar (0-1)

L'infortuni ha passat per Montilivi, on el Girona no s'ha pogut treure l'espina amb el Lugo. Els gironins, superiors al rival, han rebut un gol en l'única ocasió de què ha disposat el Lugo.

Amb el record del partit de fa cinc mesos i un dia, Montilivi ha tornat a ser l'escenari d'un Girona-Lugo. Caballero, autor del fatídic gol que va deixar el Girona sense l'ascens a Primera, ha rebut xiulets cada cop que tocava la pilota. L'acció més destacada del primer quart d'hora l'han protagonitzat els gironins. Machín ha tornat a tirar d'estratègia, però Alcalá no ha culminat l'acció. Ha estat a partir d'un llançament de falta assajat que ha acabat amb el central, en fora de joc, ensopegant amb la pilota i sense poder rematar la jugada. En tota la primera part, Borja García, amb un xut que ha acabat a les mans del porter ha estat la segona acció amb intenció dels gironins. El Lugo, en canvi, no ha fet despentinar Becerra.

El Girona ha guanyat ritme a la segona amb l'entrada de Granell i Javi Álamo. D'ells dos han estat les primeres accions de perill a la porteria de Jose Juan. Caballero, pel Lugo, ha donat un petit ensurt que Kiko Olivas ha avortat. Mata també l'ha tingut, i per partida doble. Jose Juan, però, ha estat providencial per evitar que el seu equip encaixés el gol. Els blanc-i-vermells han tancat el rival a la seva àrea, però no podien transformar les ocasions en gol. El Lugo, desaparegut ha marcat quan ningú s'ho esperava. Sergio Marcos, amb un xut llunyà amb l'esquerra, ha sorprès Becerra. Era el primer xut entre els tres pals del conjunt rival que fins aleshores no havia fet res.

El Lugo ha guanyat per primer cop aquesta temporada fora de l'Anxo Carro, mentre que el Girona continua sense fer-ho davant l'afició.