El Girona cau contra Las Palmas a Montilivi i perd una bona ocasió d'allunyar-se de la zona de descens (0-2)

El Girona ha perdut una bona oportunitat per distanciar-se a cinc punts de la zona de descens. Els gironins s'han vist sorpresos per un rival directe com Las Palmas, que s'ha emportat el triomf de Montilivi per 0-2. Després d'una primera part sense gols, en la represa els canaris han sentenciat amb dos gols en dos minuts. En el 64, Saúl ha inaugurat el marcador amb un gran gol i, en el 66, Rondón ha aprofitat una errada en cadena de la defensa local per enfonsar les opcions de remuntada de l'equip de Narcís Julià. Amb aquesta desfeta, el Girona es manté a només dos punts de la zona de descens.

Tot i que Las Palmas de Sergio Kresic ha protagonitzat les primeres aproximacions a Montilivi, el Girona no ha trigat a agafar les regnes del partit i exercir un domini que, però, no ha tingut premi. Jordi Xumetra ha estat el primer de posar a prova el porter visitant. I David Cañas, que ha tornat a l'equip per la lesió de Tortolero, ha tingut fins a tres oportunitats per inaugurar el marcador amb llançaments de falta directa, però en tots els casos s'ha trobat amb un Pindado molt encertat. L'ocasió més clara dels de Narcís Julià ha estat per Juanma Hernández, però l'exespanyolista s'ha quedat sense angle i ha acabat rematant al cos de Pindado.

El mateix decorat hi ha hagut en l'inici del segon temps, amb la pilota per al Girona i Cañas provant-ho a pilota parada. Però tot s'ha esberlat en el minut 64, quan un Las Palmas molt més resolutiu s'ha avançat en un contracop culminat de forma magistral per Saúl Berjón, que ja va marcar en el partit de la temporada passada. El gol ha estat letal per als gironins, que se n'han anat del partit i han vist com el veneçolà Rondón els feia el 0 a 2 dos minuts després caçant una pilota solta a l'interior de l'àrea. Narcís Julià ha fet entrar Calle, Gerard i Chechu en el segon temps, però ni així el Girona ha sabut marcar. Així, els blanc-i-vermells han deixat escapar tres punts en un partit que semblaven tenir controlat, si bé es mantenen dos punts per sobre del descens. Per acabar-ho de rematar, Dorca ha acabat lesionat.