Futbol

El Girona cau contra el Betis a Montilivi i seguirà una jornada més en zona de descens (0-2)

El Girona no reacciona. L'equip de Cristóbal Parralo ha perdut contra el Betis a Montilivi per 0 a 2 i continuarà una jornada més en zona de descens. Els verd-i-blancs, amb més de 2.000 seguidors a les graderies, s'han trobat molt còmodes i en el minut 39 Sergio García ha inaugurat el marcador. I només començar la segona part, Pavone ha sentenciat amb un golàs per l'escaire. Els gironins no han tingut cap poder de reacció i en el tram final han vist com el públic local ha acabat demanant la dimissió del tècnic Cristóbal Parralo i del director esportiu, Javi Salamero.

Actualitzat
A Montilivi, el Betis s'ha trobat massa còmode des del xiulet inicial. Per la presència d'uns 2.000 seguidors bètics a les graderies però també perquè sobre el camp el Girona no ha estat prou fi. Els homes de Cristóbal Parralo han estat víctimes de l'ansietat per la necessitat imperiosa de guanyar i els visitants ho han aprofitat per avançar-se en el marcador abans del descans. Sergio García ha marcat al minut 39 després de driblar la sortida de Jorquera i ha perdonat poc després el segon en una altra acció davant del porter gironí que no ha sabut definir amb encert.

Però si la primera part ha acabat malament pels interessos del Girona, la segona encara ha començat pitjor. Als tres minuts de la represa, Pavone ha fet el 0 a 2 amb un gran xut per l'escaire fora de l'abast de Jorquera. Aquest segon gol visitant ha deixat sense cap poder de reacció d'un Girona impotent. Amb el partit absolutament controlat, el Betis ha jugat a plaer i Sergio García ha perdonat una clara ocasió per fer el tercer.

En ple desconcert local, els últims minuts han estat una autèntica agonia per al tècnic Cristóbal Parralo i el director esportiu Javi Salamero, que han hagut d'aguantar els crits d'un sector del públic demanant la seva dimissió per la crítica situació de l'equip, que només ha sumat set punts en nou jornades de Lliga.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut