Longo
Longo celebra el seu magnífic gol, que no ha estat prou per puntuar contra el Cadis (@GironaFC)

El Girona cau a Montilivi contra un Cadis molt efectiu en atac i resistent en defensa (1-2)

L'equip de Machín perd el primer partit de la temporada a Montilivi tot i haver fet una segona part vibrant per merèixer l'empat

El Girona ha ensopegat aquest diumenge a Montilivi davant del Cadis, el seu perseguidor immediat per la segona posició de la lliga de Segona Divisió. El partit ha estat vibrant, i els de Machín, que veia el partit des d'una cabina per sanció, han merescut quedar-se almenys un punt, però no se n'han sortit davant els andalusos, que han tingut un parell de moments molts inspirats en atac i han posat els cinc sentits en la defensa.

Amb només dues arribades en la primera part, al minut 16 i al 20, el conjunt visitant ha deixat el Girona congelat. Un ex de la casa, Ortuño, ha obert el marcador amb un golàs, xutant des de la corona de l'àrea fins a la base del pal dret (i ha tingut el detall cap a l'afició local de no celebrar-ho). El segon l'ha fet Álvaro, atrapant una passada en profunditat i creuant amb precisió per batre René.

El Girona s'ha quedat parat. No jugava tan malament per haver encaixat tant càstig en menys de cinc minuts. Això sí, la pressió alta del Cadis li dificultava el joc, i ja havia funcionat prou bé.

Ha calgut esperar a la segona part per veure l'equip reactivat. Al minut 56, Sandaza ha enviat la pilota al pal, amb tant d'efecte que la graderia ha cantat el gol. No ho ha estat, però l'acció ha esperonat el Girona, i ha començat un setge caní sobre l'àrea de Cifuentes. Hi ha hagut tota mena de rematades, amb predomini dels llançaments alts des de la frontal, però també amb un segon pal, ara de Borja.

Al minut 65, Longo ha fet l'obra d'art del gol gironí. Fruit d'un refús, la pilota li ha arribat d'esquena, i ha optat per intentar una tisora que li ha sortit perfecta: un gest tècnic de gran bellesa que ha acabat al fons de la xarxa.

Si un gol així pogués valer per dos, al Girona li hagués pagat la pena tot l'esforç de la segona port, però no ha tingut més sort. Les aproximacions a la porteria rival han continuat, però sense encert. I encara s'ha hagut de patir en un parell d'ocasions amb dues contres que haguessin estat letals si els jugadors que s'han plantat davant René no haguessin estat tan cansats que les han malbaratat.

Finalment, el Girona ha encaixat la primera derrota de la temporada al seu estadi, però continua segon en la classificació, molt destacat davant del mateix Cadis. Tot i que han retallat tres punts, encara continuen estan a vuit dels de Machín.