Girona
El Girona no ha pogut incrementar la ratxa de victòries (LaLiga)

El Girona cau a Elx en un partit ensopit i deixa enrere una ratxa de quatres victòries (1-0)

En un partit de poques ocasions, els de Machín han arribat més vegades, però Correa ha sentenciat a tres minuts del final

En l'avançament de la 23 jornada a Segona, el Girona ha perdut en un partit ensopit al camp de l'Elx (1-0) i ha vist com se li ha tallat la ratxa de quatre victòries seguides. No obstant això, la bona situació de l'equip de Pablo Machín en la zona d'accés directe no perilla, per ara.

L'Elx ha començat atacant, però no ha tret profit en forma d'ocasions a un domini molt feble que aviat ha donat pas a la tònica general del matx, de joc travat i amb més faltes del compte. Ramalho ha vist la cinquena groga abans del descans i es perdrà el pròxim partit contra el Valladolid.

De tota manera, Portu ha fet el primer i únic xut amb perill de la primera part. El porter Juan Carlos l'ha refusat.

En els primers vint minuts de la represa hi ha hagut noves ocasions: una altra vegada de Portu, després una doble d'Aday i Granell i, finalment, un cop de cap de Sandaza. Ningú ha tingut la punteria que calia i el Girona ho ha acabat pagant al final.

En el minut 87, quan l'empat a zero semblava inevitable, l'exespanyolista Rober Correa ha rematat al bell mig de l'àrea una centrada de Borja i ha donat el gol i la victòria al conjunt local.

El Girona continua segon, provisionalment a cinc punts del tercer, el Cadis, i el quart, el Getafe. L'Elx puja a l'onzena posició.