Futbol

El Girona capgira un gol en contra per sumar tres punts davant del Leganés i mantenir-se en la lluita per l'ascens

El Girona guanya el Leganés a Montilivi després de capgirar el gol inicial de Chuli. Mata i Sandaza han estat els autors dels gols blancs-i-vermells i ja sumen 62 punts i es mantenen al capdavant de la classificació

Cristina BusquetsActualitzat

Machín només ha presentat un canvi en l'onze, l'entrada de Lejeune. El partit, en els primers 45 minuts, ha disposat de poca capacitat ofensiva per part dels dos equips. La primera aproximació ha estat del Leganés i, més tard, un cop de cap de Chuli al primer pal ha acabat amb la pilota massa creuada. Els madrilenys han sortit a totes i el Girona ha pogut igualar les forces. Mata ha tingut una clara ocasió en una passa llarga de Felipe, però Serantes ha tapat bé l'acció. Just després ha pogut fer-ho Eloi amb una passada diagonal de Lejeune. A partir d'aquí, la capacitat ofensiva s'ha apagat fins l'inici del segon temps quan Serantes ha allunyat una bona rematada de Felipe amb centrada de Mata.

La desgràcia pel Girona ha arribat al 50. Becerra ha estat superat en l'u per u per Chuli, que després d'aprofitar un error del central Richy ha marcat el primer gol del partit. Els blanc-i-vermells han fet una bona contra, culminada amb un xut d'Aday que ha acabat a córner i una volea de Felipe tampoc ha tingut una bona fi. Mata s'ha retrobat amb el gol catorze jornades després amb una acció imparable per a Serantes. Tampoc ha pogut aturar, set minuts més tard, el xut imparable de Sandaza, que, com havia fet a Butarque, ha perforat la porteria del Leganés. La passada ha estat de Mata. Capgirat el marcador, els blanc-i-vermells s'han agradat i han mantingut una pressió constant per mantenir el resultat favorable. El Leganés, però, ha batallat fins al darrer minut en un últim tram d'infart per als blanc-i-vermells.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut