Cifuentes fa acrobàcies en l'entrenament previ del Girona (@gironafc)
Futbol

El Girona busca contra el Cadis la seva tercera victòria consecutiva a la categoria de plata

Els de Machín esperen continuar allargant la seva ratxa positiva contra el Cadis, que no està en un bon moment i se situa sisè per la cua de la classificació de la categoria de plata

Actualitzat

El Cadis i el Girona mesuren aquest diumenge (a les 18.00) les seves ratxes oposades al Ramón de Carranza, on els gaditans intentaran tornar al camí del triomf després de dues derrotes consecutives, mentre que els gironins buscaran donar continuïtat a la seva sèrie de tres partits sense perdre i dues victòries consecutives.

Els de Pablo Machín es troben en un bon moment després d'encadenar dues victòries consecutives en el campionat i, a més, sense encaixar cap gol. Un dels canvis obligats en l'onze per a Pablo Machín serà a la porteria, el porter Bounou no podrà disputar el partit a Cadis perquè es troba concentrat amb la selecció marroquí. El seu lloc en l'onze l'ocuparà precisament un gadità, René Román. "Serà un partit especial, per les vegades que havia anat com a aficionat al Carranza", ha dit.

A més de Bounou, Machín tampoc no podrà comptar amb els lesionats Richy, Carles Mas, Kiko Olivas i Felipe Sanchón, mentre que Àlex Granell i Juan Cámara són els dos descartats per motius tècnics. 

A l'equip gadità, sisè per la cua de la classificació amb 8 punts (amb dues victòries i dos empats en vuit jornades), no li queda més opció que reaccionar per tornar a fer-se fort al seu feu després d'haver perdut els seus dos últims partits contra el Reial Oviedo (0-2) i la passada jornada contra el Rayo Vallecano (3-0). 

El conjunt groc vol recuperar la seva fortalesa a casa contra un equip gironí que és sisè, amb 12 punts, però que fins al moment ha demostrat que perd molts punts a domicili on acumula un triomf, un empat i dues derrotes des del principi de lliga.

Anar al contingut