Pablo Machín ha volgut rebaixar l'eufòria en roda de premsa (@GironaFC)
Futbol

El Girona busca al camp de l'Elx la cinquena victòria consecutiva per refermar-se en zona d'ascens directe

El conjunt gironí afrontarà la visita al Martínez Valero, un estadi on no ha guanyat en les últimes sis visites, amb dues novetats a la llista de convocats: Àlex Granell i Kiko Olivas

Actualitzat

El Girona visita aquest divendres el camp de l'Elx amb l'objectiu d'encadenar la cinquena victòria consecutiva per consolidar-se en la segona posició i en zona d'ascens directe a la Primera Divisió. El conjunt gironí afrontarà la visita al Martínez Valero, un estadi on no ha guanyat en les seves últimes sis visites, amb dues novetats a la llista de convocats, Àlex Granell i Kiko Olivas, que torna a una convocatòria des que es lesionés a la jornada 5. En canvi, es queden fora per decisió tècnica Pablo Marí i Eloi Amagat, a més de Felipe, Cámara i Angeliño.

El tècnic gironí, Pablo Machín, ha avisat que tot i l'actual bona dinàmica de resultats han de seguir treballant en la mateix línia si volen assolir l'ascens. "Cinc victòries consecutives seria un rècord més, a veure si som capaços de superar-lo, però sempre ho he dit, el rècord que vull superar és el d'estar a Primera Divisió la temporada que ve. Sé que hi ha molta gent que ja està pensant com serà l'enfrontament a Montilivi contra el Barça o el Madrid, però hem de ser prudents i realistes", ha advertit davant un possible excés d'eufòria.

El Girona estrena un nou autobús

L'expedició del Girona ha estrenat el nou autobús del club per aquest desplaçament a Elx. Els llargs viatges per carretera que, en ocasions, han d'afrontar els homes de Machín, han fet que el club fes aquesta aposta per la comoditat en forma d'un nou bus. Es tracta del model I8 (el mateix que transporta a equips com el Real Madrid o l'Eibar), de 15 metres de longitud, amb carrosseria Irizar i un motor Scania de 440 cavalls.

L'interior del nou transport blanc-i-vermell ha estat fet a mida per tal de buscar el màxim confort dels passatgers. Per això compta només amb 45 places que fan que hi hagi una gran distància entre seient i seient permetent a l'ocupant estirar completament les cames. El bus també disposa d'altres serveis com WC, wifi, taules, nevera, tres monitors de televisió de 22 polzades i TV per satèl·lit.

Anar al contingut