Futbol

El Girona-Barça a Miami perilla per les reticències de la federació i el govern espanyol

El club gironí compensarà els seus aficionats amb un paquet de 5.000 entrades per anar de franc al partit del Camp Nou del 23 de setembre

Maria Fernández VidalActualitzat

El partit de lliga entre el Girona i el FC Barcelona als Estats Units perilla. La Federació Espanyola continua donant llargues però mentre calla, Girona i Barça continuen treballant. El club gironí ha anunciat que ja es poden sol·licitar les entrades de franc per anar al Camp Nou d'aquí a 10 dies com a compensació.

Girona i Barça, els dos protagonistes del partit de Miami, esperen amb impaciència l'autorització de la Federació Espanyola de Futbol per jugar als Estats Units. Però el calendari obliga i els clubs van fent, a l'espera del vistiplau de Luis Rubiales.

I una d'aquestes compensacions per als aficionats del Girona és un paquet de 5.000 entrades per anar de franc al Camp Nou a veure el partit del dia 23 de setembre. De moment, el Girona obrirà en els pròxims dies el procés de sol·licitud i el Barça ja té les entrades.

Però Rubiales no té pressa. Molest per ser l'últim d'assabentar-se dels detalls de l'aventura americana, fins i tot, podria esgotar el termini, que expira el 5 de gener. De moment, aquest dimecres ha posat sobre avís el president espanyol, Pedro Sánchez, i el de la FIFA, Gianni Infantino, amb qui s'ha reunit a La Moncloa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut