Imatge d'arxiu de Raül Agné
Segona Divisió

El Girona agreuja la seva crisi amb una nova derrota al camp del Recreativo (3-0)

El Girona ha caigut en la seva visita al camp del Recreativo de Huelva i continuarà una jornada més en zona de descens. Els homes de Raül Agné han fet un mal partit al Nuevo Colombino i el Recre ha aprofitat les concessions gironines per emportar-se un contundent triomf per 3 a 0. Javi Álamo ha inaugurat el marcador en el minut 15 amb un xut potent que Santamaría no ha pogut refusar i Pablo Álvarez, de cap, ha fet el segon poc abans de la mitja hora de joc. A la represa, Juan Villar, en el 89, ha acabat d'enfonsar els gironins, que ocupen la penúltima posició, a tres punts de la permanència.

Actualitzat
El Girona de Raül Agné continua sent incapaç de guanyar a fora, i a més, ha perdut de forma incontestable al camp del Recreativo, que és el quinzè classificat. En mitja hora, els andalusos ja dominaven per 2 a 0, amb dos gols en què Javi Álamo i Pablo Sánchez han deixat en evidència la defensa visitant. Tot i l'expulsió de l'ex del Girona Jordi Matamala a la segona meitat, el Recre no només ha sabut gestionar el seu avantatge, sinó que l'ha incrementat amb el gol de "Chus" Villar.

A la roda de premsa, Raül Agné ha explotat contra l'actitud dels seus jugadors i ha assegurat que després d'un partit tan dolent el més normal és que tothom, tècnic i jugadors, acabin al carrer. El Girona, amb només 16 punts, és penúltim, tot i que a només tres punts de la salvació.

Agné, a un pas de la destitució

Aquest diumenge es reunirà el Consell d'Administració del club, que podria decidir la destitució de l'entrenador, Raül Agné. Agné ha dit que acceptarà qualsevol decisió i el president del Girona, Ramon Vilaró, ha dit en declaracions al programa "Tot Gira" de Catalunya Ràdio que hauran de prendre alguna mesura perquè l'equip reaccioni.

Anar al contingut