Sebas Coris, en una imatge d'arxiu (www.gironafc.cat)
Sebas Coris, en una imatge d'arxiu (www.gironafc.cat)
Futbol

El Girona afrontarà el partit de diumenge a Lugo amb els dubtes de Coris i Mojica

Diumenge passat, els gironins, a més de perdre el partit, van veure com dos dels seus homes es lesionaven, Coris i Mojica

Actualitzat

El Girona continuarà la seva lluita per assegurar-se l'ascens directe a Primera Divisió diumenge, a les 16.00, al camp del Lugo. I ho farà amb els seriosos dubtes del jugador de banda esquerra Sebas Coris i l'extrem Johan Mojica.

El club ha comunicat aquest dimarts que Coris té un trencament del lligament col·lateral cubital del colze esquerre, amb arrencament del tendó profund dels flexors dels dits de la mà esquerra. Encara no s'ha decidit si s'opta per tractament quirúrgic o bé conservador.

Coris va ser substituït diumenge passat, en el minut 54 del partit a Montilivi contra l'UCAM Múrcia (1-2), després d'una mala caiguda. En el seu lloc va entrar el colombià Mojica, que tampoc va poder acabar el partit (va deixar el seu lloc a Felipe Sanchón en el minut 86).

La ressonància i l'ecografia fetes a l'extrem no han detectat cap alteració ni cap nova lesió a la part posterior de la cuixa esquerra (bíceps femoral i semitendinós). A mesura que li baixi el dolor, el jugador es reincorporarà als entrenaments amb el grup.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut