Segona Divisió

El Girona, afectat per les baixes, visita el Mirandés i el Llagostera estrenarà gespa rebent l'Elx

El Girona, sense Javi Álamo, Rubén Sobrino ni David Serrano, visita el Mirandés a Anduva. Els blanc-i-vermells volen sumar la tercera victòria a domicili de la temporada. El Llagostera rep l'Elx a Palamós amb l'obligació de sumar punts de tres en tres per deixar la part baixa de la classificació.

Actualitzat

El Girona visita un Mirandés que, a Anduva, encara no hi ha guanyat aquesta temporada. Els gironins, en canvi, aspiren a sumar la tercera victòria a domicili. Per al partit, Machín té les baixes de Javi Álamo, Rubén Sobrino i David Serrano, però ha convocat Aday, que s'ha recuperat de la lesió muscular, i Borja García, que podria debutar a la Lliga. L'única baixa de l'equip de Terrazas és la de l'interior Marco Sangalli, que ja ha entrat a la fase final de recuperació de la seva lesió. Gaffoor, després de complir un partit de sanció, sí que estarà disponible per al partit.

Nwakali ja ha arribat a Girona

L'últim fitxatge blanc-i-vermell del mercat d'estiu, Chidiebere Nwakali, cedit pel Manchester City, ha arribat a Girona, on aquest dilluns al migdia serà presentat. Com que els papers no estaven a punt, el jugador era a Nigèria, on s'ha anat exercitant seguint les directrius que li ha facilitat el club gironí. Fins ara no havia aterrat a Montilivi.

 

El Llagostera estrenarà catifa per rebre l'Elx

El Llagostera rebrà un Elx que, tot i empatar amb l'Oviedo, està a la part alta de la classificació. Els de la Costa Brava van esgarrapar un punt de Montilivi la setmana passada, fet que els va permetre deixar la cua de la classificació, tot i tenir els mateixos punts que el Mallorca. Oriol Alsina té força baixes per al partit d'aquest diumenge. René es continua recuperant de la lesió al braç i Emilio, Ruymán i Eloi Gila tenen problemes físics. Chumbi, que està a la recta final de la seva recuperació, és dubte. Des de dijous passat, al Municipal de Palamós s'està col·locant la nova gespa, que estrenarà el Llagostera per rebre l'Elx.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut