Nia Xia Lian celebra la seva victòria en el cinquè partit
Tenis Taula

El Girbau Vic s'imposa al Metz en l'anada de la final de l'ETTU Cup

Les vigatanes s'han emportat la victòria per 3 a 2 i divendres que ve es jugaran el primer títol europeu de la seva història a Metz

Actualitzat

El Girbau Vic manté vives les opcions de guanyar el primer títol europeu de tenis de taula femení de la seva història, l'ETTU Cup, la segona màxima competició continental. Aquest divendres s'ha disputat l'anada de la final contra el Metz, de França, amb la disputa dels cinc primers enfrontaments a la pista del Vic i el resultat ha estat de tres victòries a dues a favor de l'equip vigatà.

Final molt igualada malgrat que la número u de l'equip català, la xinesa Tingting Wuang, ha perdut de forma sorprenent els dos individuals que ha jugat. En canvi, gran victòria de l'andalusa Ana García en el tercer partit després de remuntar dos sets en contra i salvar dues pilotes de partit. En el cinquè i definitiu punt, la victòria final l'ha sumat la xinesa Nia Xia Lian, de 54 anys.

El partit de tornada de la final es jugarà a Metz divendres que ve, dia 18 de maig i es decidirà quin dels dos equips s'acaba emportant el títol.

 

 

Anar al contingut