Girona

El Girona ensopega amb l'Eibar en un partit en què el VAR ha tornat a ser protagonista (2-3)

L'àrbitre ha fet servir el videoarbitratge per xiular un penal en contra del Girona i també per concedir el segon gol de Stuani

Josep Maria PuigActualitzat

El videoarbitratge ha tornat a ser el protagonista en un partit del Girona. Prieto Iglesias ha xiulat penal per mans d'Aday després d'una llarga revisió del VAR que ha deixat perplex Montilivi. Charles ha avançat els bascos en el minut 12. El Girona li ha costat despertar-se de la patacada i no ho ha fet fins al minut 40 després d'aquesta centrada de Porro amb què Stuani, qui si no, ha igualat el partit i ha fet embogir els blanc-i-vermells. Perquè, dos minuts després, un altre cop, Porro ha iniciat aquesta jugada, que, després de l'assistència de Bernardo, Stuani ha convertit en el 2-1. El jutge assistent en un primer moment l'ha anul·lat per fora de joc, però el VAR, un altre cop, ha sembrat el suspens a Montilivi fins que l'àrbitre ha confirmat el gol. Quan tot semblava de cara, en un desajustament defensiu en el cinquè minut del descompte de la primera part, Arbilla ha empatat a 2.

El futbol de la segona part ha estat boig i sense control. I, amb aquestes premisses, l'Eibar s'ha endut el partit amb aquest gol amb l'esquena de Sergi Enrich. Un partit amb regust agredolç per a Stuani, que amb el dos gols d'avui se situa, de moment, "pichichi" de Primera amb vuit gols després de firmar el tercer doblet de la lliga.