El Gimnàstic de Tarragona empata amb el Saragossa, que s'emporta per deferència el VIII Trofeu Ciutat de Tarragona (0-0)

Els de Vicente Moreno han presentat el nou equip davant de la seva afició al Nou Estadi, en un partit sense gols contra el Reial Saragossa, que, per deferència local, s'ha emportat el VIII Trofeu Ciutat de Tarragona

El Gimnàstic de Tarragona ha presentat el seu equip davant l'afició amb un partit de nivell, contra el Saragossa, al Nou Estadi, emmarcat amb la vuitena edició del Trofeu Ciutat de Tarragona. Els de Vicente Moreno han presentat la nova plantilla, encara incompleta, i no han pogut passar de l'empat a 0 amb el Saragossa, que per deferència s'ha emportat el Trofeu. Aquest ha estat l'últim partit dels tarragonins a l'estadi fins el 21 d'agost, que els visita el CD Lugo amb motiu de la primera jornada de Lliga.

La primera oportunitat clara del partit ha estat al minut 31, per part del conjunt aragonès. Xavi Molina perd la pilota a la frontal de l'àrea, després d'una mala passada i Xumetra remata, però no troba la porteria. El Nàstic no s'ha deixat espantar i ha estat a punt de marcar el primer del partit, al minut 35 centra José Carlos i Àlex López la remata. La pilota surt desviada per ben poc (0-0).

A la segona part el Nàstic ha continuat buscant el gol. Just començar, al minut 49 Assoubre, centrat per Madinda, ha fet una molt bona rematada amb el cap, davant del porter del Saragossa, Irureta que ha aconseguit parar.

Amb aquest empat el Reial Saragossa s'emporta el VIII Trofeu Ciutat de Tarragona.