Els jugadors del Nàstic celebren la victòria (@laliga)

El Gimnàstic de Tarragona aprofita la superioritat numèrica per capgirar el partit contra el Mirandés (3-2)

Els de Tarragona han començat el partit amb un gol en contra del Mirandés. Els visitants, però, s'han quedat amb 10 i el Nàstic ho ha aprofitat per marcar tres gols i emportar-se els tres punts

El Gimnàstic de Tarragona ha trencat una mala ratxa de quatre partits sense guanyar, contra el Mirandés, al qual ha guanyat, a casa, després de remuntar un resultat advers (3-2).

El Mirandés ha obert el marcador amb un golàs, davant de l'estupefacció dels jugadors del Nàstic. Aridane ha marcat el 0-1 després d'una jugada col·lectiva i d'un passi de Sangalli que el jugador del Mirandés acaba d'acompanyar dins de la porteria de Reina, en el minut 23. El Nàstic ha buscat la manera d'empatar el partit abans del descans i ha tingut una bona oportunitat al minut 35 quan Naranjo, assistit per Aburjania, xuta amb l'esquerra, fora de la porteria.

Un minut després la mala fortuna ha caigut sobre el Mirandés després que el seu jugador Oyarzun hagit estat expulsat per dues targetes grogues, la segona per tocar la pilota amb el braç. Els visitants s'han quedat amb un efectiu menys. Tot i la inferioritat numèrica, el Mirandés no s'ha rendit i Néstor Salinas ha creat situacions de perill per al Nàstic, abans del descans.

El Nàstic, amb un jugador més, ha aconseguit empatar el partit a la represa, ben d'hora, en el minut 49. Centra Valentín i Emana la deixa passar perquè Aburjania, amb el peu dret, faci el gol de l'empat (1-1).  Els de Tarragona han aconseguit capgirar el partit en només dos minuts i amb dos gols que han enfonsat el Mirandés. Naranjo ha estat el protagonista i ha marcat dos gols: el primer al minut 68 (2-1) centrat per Mossa; i el segon, després de recuperar una pilota, Naranjo corre en solitari i es planta davant de la porteria de Juan Carlos per fer el tercer (3-1, minut 70). El Mirandés ha tingut opcions de marcar i reduir distàncies en el marcador, però sense sort.

L'àrbitre ha assenyalat un penal en temps afegit, al minut 92, per una caiguda de Provencio dins de l'àrea, amb una possible traveta de Reina. Néstor ha marcat pel seu equip reduint distàncies 3-2. Amb aquesta victòria, el Nàstic se situa en posicions còmodes de play-off.