Primera Divisió

El Getafe s'imposa a San Mamés i deixa l'Athletic tocat i a un punt del descens (1-2)

A Bilbao estan d'allò més preocupats amb l'Atheltic, que no acaba de rutllar. El Getafe l'ha derrotat a San Mamés amb gols de Juan Rodríguez i Álvaro Vázquez i deixa els bascos fregant el descens i desorientats. D'una altra banda, el nigerià Obafemi Martins ha enfonsat el Granada en un matx de superioritat del Llevant, que és cinquè amb els mateixos punts que el quart, el Betis. Martins ha fet els dos primers i Rios el tercer. El Arabi ha fet el de l'honor per al Granada, que queda a un punt del descens (3-1).

El Getafe ha castigat la grisor de l'Athletic i s'ha endut els 3 punts de San Mamés amb justícia (1-2). Els de Bielsa només han guanyat un partit dels últims nou i estan a un punt de la zona de descens.

Els madrilenys han anotat gràcies a Juan Rodríguez i a l'exespanyolista Álvaro, que ha fet un golàs de xilena, el primer que fa amb el conjunt madrileny. San José ha maquillat la derrota basca amb un gol en temps afegit. El Getafe es situa a tocar de les posicions europees.

Llevant, 3 -Granada, 1

El nigerià Obafemi Martins ha enfonsat el Granada en un matx de superioritat del Llevant, que és cinquè amb els mateixos punts que el quart, el Betis. Martins ha fet els dos primers i Rios el tercer. El Arabi ha fet el de l'honor per al conjunt andalús, que queda a un punt de la zona vermella de la taula (3-1).

El Llevant no necessita gaire futbol per endur-se els punts en joc. En té prou amb ofici i contracop. I a més derrota molts dels seus rivals amb solvència. El Granada ha estat l'última vícitima de la doctrina granota.

Martins ha estat el braç executor de l'equip valencià i Ríos ha ampliat l'avantatge en un partit marcat per un vent molest. El Granada, que ha retallat distàncies gràcies a El Arabi, mai ha molestat els locals i hauran de treballar a fons per evitar el descens.

Saragossa, 2 -Sevilla, 1

El Saragossa volia treure's de sobre l'etiqueta d'equip poc fiable a casa (només havia guanyat un partit fins ara) i ho ha aconseguit amb la seva victòria sobre el Sevilla (2-1).

Els locals han sabut aprofitat les seves oportunitats per avançar-se a la primera part amb dos gols, el primer d'Helder (un golàs digne d'un crac) i el segon de Sapunaru, que ha agafat la defensa andalusa adormida.

El Sevilla ha retallat distàncies gràcies a Medel però s'ha quedat amb les ganes de guanyar i entrar a la zona Champions.