El Getafe, primer finalista de l'ascens a Primera després d'eliminar l'Osca

Els madrilenys, després de l'empat a 2 de l'anada al camp dels aragonesos, han guanyat aquest dissabte per 3 a 0 a casa seva

El Getafe s'ha classificat per a la final de la fase d'ascens a Primera després de superar en la tornada de la penúltima eliminatòria l'Osca per 3-0. El partit d'anada havia acabat amb empat a 2. L'enfrontament entre els dos equips ha estat aspre, amb una molesta xafogor a l'ambient, moltes interrupcions i accions brusques. En una primera part amb poques ocasions de gol, Juan Cala ha obert el marcador en el minut 37 aprofitant una jugada a pilota aturada.

Els aragonesos s'han deixat dominar pels nervis. David López s'ha enfrontat amb l'entrenador Juan Antonio Anquela quan ha estat substituït. Pacheco en el minut 63 amb un xut des de fora de l'àrea i Álvaro Fuster en el 74 superant un mà a mà amb el porter han acabat de sentenciar abans que el partit es tanqués amb una tangana.

Els madrilenys esperen ara rival, que sortirà de l'eliminatòria entre Cadis i Tenerife. Aquest diumenge es disputarà el partit de tornada.