El Getafe arrenca un empat "in extremis" de l'Allianz Arena (1-1) i deixa l'eliminatòria de quarts oberta

El Getafe ha arrencat un empat "in extremis" a l'Allianz Arena (1-1), que pot ser determinant de cara a la tornada de quarts dijous que ve al Coliseum Alfonso Pérez per allargar el somni de la UEFA. Després d'una sortida molt forta del Bayern amb constants arribades de perill a l'àrea madrilenya, Luca Toni ha avançat els alemanys al minut 25. En la represa, els de Laudrup han agafat el timó i, tot i que Kahn ha estat clau en dues aturades, al final Contra ha batut la porteria alemanya i ha signat l'1-1.

Sota una intensa pluja que fins i tot s'ha convertit en tímides volves de neu en alguns moments, el Bayern ha sortit molt decidit a marcar el més aviat possible. Ha estat una mitja hora inicial d'atac continu de l'equip alemany que ha disposat de fins a tres clares oportunitats clares per marcar fins que ha arribat el gol de Luca Toni. Han estat uns minuts d'infart per als del Getafe, que ho han passat realment malament sense saber per on redreçar la situació i evitar les arribades constants del rival a l'àrea d'Ustari. L'equip alemany, per cert, ha pogut comptar en l'onze titular amb l'exblaugrana Van Bommel.

Ha estat al minut 25, quan Luca Toni, després d'intentar-ho en dues ocasions, no ha perdonat i ha batut Ustari en el que era l'1-0. El davanter ha rematat de cap al segon pal un córner exectutat per Schweinsteiger. A partir d'aquí el partit s'ha trencat i el Getafe ha començat a sortir del seu camp i s'ha aproximat a la porteria de Kahn. Fins al descans, els de Laudrup han tingut l'empat als peus en dues jugades. En la primera, el porter alemany ha salvat en la línia de gol una rematada de Mario i després l'exblaugrana no ha arribat a rematar una falta llançada per Albín.

La truita s'ha girat en la represa del cantó del Getafe. Els madrilenys han estat els que han dominat en el segon temps amb arribades contínues a l'àrea alemanya, però el gol s'ha fet esperar. Casquero i Albín han enviat dues pilotes altes i l'ocasió més clara ha estat un pal de Manu del Moral a sis minuts del final. Tot i això, l'equip de Hitzfeld no ha desaparegut i ha estat molt perilllós a la contra de les botes de Ribéry, Toni i Podolski.

El Getafe hi insistia i hi insistia, però, semblava que tot acabaria amb triomf per la mínima per als locals. Però al minut 90, ha arribat el gol de l'empat de Contra, que pot ser determinant de cara a la tornada al Coliseum Alfonso Pérez, dijous de la setmana que ve. Ha estat una diana brillant tant per part de Contra com de la jugada que la precedit, després de la lluita en la línia de fons de De la Red, que ha recollit una pilota morta dins l'àrea, a la qual no havia arribat Albín.

El Zenit ho té al sac

De la resta de duels de l'anada de la Copa de la UEFA, el Zenit de Sant Petersburg ha fet un pas de gegant per ser a les semifinals de la UEFA, amb una victòria a domicili davant el Bayer Leverkusen per un contundent 1-4. En canvi, queda per decidir a la tornada l'eliminatòria entre la Fiorentina i el PSV Eindhoven, que ha acabat amb empat 1-1, i també el duel entre el Rangers i l'Sporting de Lisboa, que ha deixat el marcador immaculat (0-0).