Actualitat blaugrana

El germà de Ronaldinho amenaça de trencar el contracte del brasiler amb el Barça fent ús d'un reglament de la FIFA

El germà i representant de Ronaldinho, Roberto de Assis, ha amenaçat de fer servir un reglament de la FIFA pel qual un jugador pot trencar un contracte amb el seu club si han passat més de tres anys des que es va signar. Roberto de Assis ha deixat a l'aire el futur de Ronaldinho i diu que tot és possible, com fitxar pel Reial Madrid. Roberto de Assis ha fet aquestes declaracions a la cadena Globoesporte, difoses per diverses agències, on s'ha deixat anar de gust. Després, ha matisat les seves paraules en una entrevista a RAC1.

Actualitzat

El divorci entre el Barça i Ronaldinho és cada cop més a prop de convertir-se en realitat. El germà i representant del brasiler, Roberto de Assis, ha afirmat que el Gaúcho podria trencar unilateralment el seu contracte amb el Barça. Ronaldinho trencaria així la relació amb el club blaugrana acollint-se a l'article 17 de la FIFA, que permet aquesta opció quan s'han complert tres anys de contracte. Roberto de Assis ha fet aquestes declaracions a la cadena Globoesporte, difoses per diverses agències, on s'ha deixat anar de gust. Fins i tot no ha descartat que el seu germà acabi fitxant pel Reial Madrid, alhora que s'ha indignat per una presumpta pretensió del Barça de col·locar el futbolista al Porto Alegre, un equip de la Segona Divisió del Brasil.

Segons De Assis, tot i que la clàsula de rescisió és de 125 milions d'euros, Ronaldinho podria deixar el Barça per només uns 16 milions, l'equivalent als salaris que li faltarien per cobrar més un percentatge del valor pagat pel Barça en el moment de contractar-lo.

Matisant les paraules

Les paraules del germà de Ronnie es van estendre com la pólvora arreu de l'estat espanyol, convertint-se en notícia de portada de la majoria de mitjans de comunicació. Roberto de Assis, però, ha matisat les seves declaracions en una entrevista a RAC1, on ha dit que Ronaldinho "és feliç a Barcelona" i que només volia explicar que la seva situació "compleix amb tots els requisits que demana l'article de la FIFA", però també ha deixat clar que ni ell ni el seu germà tenen la intenció d'exercir aquesta clàusula. De Assis ha afirmat, fins i tot, que el desig de Ronaldinho és "complir el que li queda de contracte amb el Barça".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut