Ousmane Dembelé, en una imatge recent (Reuters)
Futbol

El gerent del Borussia Dortmund pressiona el Barça per Démbéle

"O el Barcelona paga el que demanem amb celeritat o no hi ha fitxatge. No negociarem", ha comentat Hans-Joachim Watzke

Actualitzat

Hans-Joachim Watzke, president del Borussia Dortmund, ha obert una porta a la marxa d'Ousmane Démbéle al Barça. Això sí, amb unes condicions difícils per al cub blaugrana: "Només hi ha dues opcions. O el Barcelona paga el que demanem amb celeritat o no hi ha fitxatge. No negociarem ni perdrem el temps, si no paguen el que demanem el jugador estarà aquí l'1 de setembre i segur que serà feliç de tornar a jugar amb nosaltres", ha explicat Watzke en una entrevista al canal SkySport.  

El gerent del club alemany ha responsabilitzat el Barça d'estar al darrere de l'acte de rebel·lia de Démbéle, que ha deixat d'entrenar-se amb l'equip per forçar la seva marxa. "Ousmane és realment un bon noi, però no pot fer el que ha fet. Algú es creu que un noi de 20 anys li diu al seu club "ara ja no vinc a entrenar-me" sense la benvolença del club que el vol?". No ha volgut especificar quina és la quantitat que demana el club, però els mitjans alemanys la xifren en uns 130 milions d'euros. "Vam mantenir negociacions, però les nostres posicions estaven allunyades", admet. 

Watzke admet que saben de fa temps l'interès de Démbéle per jugar al Barça: "Sabem que el Barça és molt especial per a ell. L'any passat ja va estar a punt d'anar-hi, però tenia por de no jugar. Ja ens fem el càrrec, però no després de només un any", ha comentat. Watzke ha xifrat les opcions que es faci el traspàs de Démbéle al Barça en els próxims dies "per sota del 50%"

Anar al contingut