El Gavà i el Sant Andreu continuen endavant a la Copa

El Gavà i el Sant Andreu continuen endavant a la Copa del Rei de futbol. Tots dos van superar ahir la primera eliminatòria, a partit únic. Els del Baix Llobregat van guanyar per 0-1 al camp de l'Izarra i els barcelonins, el Mirandès per 2-1 a la pròrroga.

El Sant Andreu es jugava ser o no ser a la Copa del Rei i, tot i que li va costar, i finalment els quadribarrats passaran a la ronda següent. Els homes de Natxo González van plantar cara en tot moment al Mirandés, el campió del grup de Tercera Divisió de Castella i Lleó.

Tot i que van començar una mica tímids a la primera part, es van anar posant en el partit. I es va haver d'esperar fins al minut 60 per desencallar el marcador. La jugada la va començar Pitu amb una centrada, després hi va haver un embolic a la defensa visitant i Besora ho va aprofitar per establir l'1-0. La resposta del Mirandés va trigar a arribar. Espinosa va aprofitar una gran passada en profunditat i va igualar el marcador.

El partit va arribar a la pròrroga i en aquell moment el joc es va escalfar en excés. Els visitants van perdre Tato per doble amonestació i Besora, del Sant Andreu, va veure la targeta vermella directa per una picabaralla. El gol de la victòria va arribar a la segona part de la pròrroga. Centrada de Pitu i Eloi Fontanella remata de cap. Amb aquesta gran victòria, l'equip quadribarrat s'enfrontarà en la pròxima ronda de la Copa del Rei amb el Reial Unió d'Irun.

Pel que fa al Gavà, victòria per la mínima al camp de l'Izarra.