El Gavà serà al sorteig de la segona ronda

El Gavà guanya el Marino de Luanco a la Bòbila (3-2) i passa a la segona ronda del "play-off" a Segona B

El Gavà ha fet bo l'empat de l'anada (1-1) amb el Marino de Luanco per passar a la següent ronda del "play-off" a Segona B a la Bòbila amb una victòria (3-2)

El Gavà ha fet bo l'empat de l'anada a Luanco (1-1) per guanyar a la tornada al Marino a la Bòbila (3-2) i certificar l'accés a la segona ronda del "play-off" a Segona B. Els del Baix Llobregat no han començat gaire bé el partit, ja que han encaixat el primer gol en només sis minuts. L'autor ha estat Pablo Hernández. Però abans de la mitja hora, un penal a favor dels locals ha acabat transformat per Cazorla que ha empatat el partit, un resultat amb el qual s'ha arribat al descans. A la represa, els de Juanma Pons han estat capaços de capgirar el marcador amb una genialitat de Raíllo dins de l'àrea petita al 51. Dos minuts després, el Marino de Luanco a través de Dani López ha reaccionat per tornar a empatar (2-2). Finalment, Àlex Pla, al 81, ha donat l'accés al Gavà. Amb el 4-3 en el còmput global, els de Juanma Pons seran al pròxim sorteig de la segona ronda de "play-off".