Anglaterra

El gal·lès Ryan Giggs, de 33 anys, signa per un any més amb el Manchester United

El migcampista gal·lès Ryan Giggs ha arribat a un acord amb el Manchester United per renovar el seu contracte fins al 2009. D'aquesta manera, una de les peces clau de Sir Alex Ferguson podria batre el rècord que conserva el mític jugador anglès Bobby Charlton de 759 partits disputats amb els "red devils". Giggs ha aconseguit 18 títols: 9 lligues angleses, 4 copes de la UEFA, 2 copes de la Lliga i una Champions League, guanyada de manera increïble contra el Bayern de Munic en la final disputada al Camp Nou el 1999.

Actualitzat

El futbolista gal·lès va debutar al United el 2 de març de 1991 en un matx contra l'Everton, ha disputat un total de 727 partits i ha marcat 141 gols. "Estic molt content d'haver signat per més temps, estic disfrutant més que mai jugant al futbol", ha assegurat el jugador.

Sir Alex Ferguson ha elogiat la trajectòria d'un dels símbols d'Old Trafford. "Estic encantat per la renovació de Giggs, ja que és un jugador que és al club des dels 14 anys. És un bon exemple per als joves futbolistes", ha destacat el tècnic escocès.

Anar al contingut