Futbol

El futbolista Marc Crosas promet afaitar-se la barba si aconsegueix recaptar 12.000 € en una campanya contra el càncer

L'exjugador del Barça i actual futbolista del Tenerife ha engegat una campanya contra el càncer infantil per la qual s'afaitarà la barba si s'aconsegueixen 12.000 euros
Ramon Anglada
Marc Crosas amb la samarreta dels Lleons Negres

Marc Crosas amb la samarreta dels Lleons Negres

El futbolista guixolenc del CD Tenerife Marc Crosas ha iniciat una campanya per recaptar diners contra el càncer infantil. Al llarg de la seva carrera ha format part de molts clubs com el Celtic de Glasgow, l'Olympique de Lió o el Cruz Azul de Mèxic. En el seu pas pel club Lleons Negres de la Universitat de Guadalajara, a Mèxic, va conèixer l'associació Nariz Roja, que ajuda nens amb càncer.

Aquesta setmana, Crosas ha decidit anar més enllà i ha promès afaitar-se la seva famosa barba, que l'ha acompanyat durant tres anys, si aconsegueix recaptar 12.000 € per la causa de Nariz Roja. A la pàgina web Donadora es pot veure el vídeo promocial, en què el futbolista dóna a conèixer l'associació i tira endavant el seu repte. Fins aquest dijous 17 de novembre ha recaptat uns 700 euros, encara lluny de l'objectiu, però queden dues setmanes per fer possible la fita que s'ha proposat Crosas.

NOTÍCIES RELACIONADES