Ugo Ehiogu era l'actual tècnic del Tottenham Sub-23 (Reuters)
Futbol

El futbol anglès plora la mort de l'exinternacional Ugo Ehiogu, als 44 anys

L'anglès havia estat internacional amb Inglaterra i va viure la seva millor època com a jugador de l'Aston Villa. Actualment era tècnic del Tottenham Sub-23

Actualitzat

Aquest divendres, el Tottenham Hotspur ha emès un comunicat lamentant la mort de l'excental anglès i tècnic del l'equip Sub-23 del club londinenc Ugo Ehiogu. Durant l'entrenament del seu equip a les instalacions del club, Ehiogu va patir un atac de cor. Va ser traslladat ràpidament a l'hospital però els professionals sanitaris no li van poder salvar la vida i ha mort aquest divendres.

Ugo Ehiogu, 44 anys, va començar la seva carrera esportiva al West Bromwich, per acabar fitxant per l'Aston Villa on va jugar-hi nou temporades que li van servir per ser internacional amb Anglaterra en quatre ocasions. Després de fer al salt a Middlesbrough i Leeds va fitxar pels Rangers, i va acabar la seva carrera al Sheffield United.

Des de 2014 era tècnic de l'equip Sub-23 del Tottenham, club del qual Mauricio Pochettino n'és l'entrenador del primer equip.

 

Anar al contingut