Jean Todt continuarà com a president de la FIA quatre anys més. (Foto: EFE)
Automobilisme

El francès Jean Todt, reelegit president de la FIA per unanimitat

L'expilot francès Jean Todt ha estat reelegit com a president de la Federació Internacional d'Automobilisme per unanimitat. Todt, que no tenia cap rival en la lluita per ocupar aquest càrrec després de la retirada del britànic David Ward, molt crític amb el sistema de govern intern de l'organització, estarà quatre anys més al capdavant de la FIA.

Actualitzat

L'expilot francès Jean Todt ha estat reelegit com a president de la Federació Internacional d'Automovilisme per unanimitat. Todt, que no tenia cap rival en la lluita per ocupar aquest càrrec després de la retirada del britànic David Ward, molt crític amb el sistema de govern intern de l'organització, estarà quatre anys més al capdavant de la FIA.

El francès ha aconseguit la unanimitat dels 250 delegats reunits a París a l'Assemblea General, representants dels clubs, associacions i federacions nacionals adscrites a la FIA.

El president ha assegurat que mantindrà la mateixa línia política dels seus quatre primers anys de mandat, marcats pel projecte de mobilitat sostenible i el llançament, l'any vinent, del Mundial de Fórmula 1, disputat per monoplaces totalment elèctrics.

Anar al contingut