El francès Biel Kadri, guanyador de la primera Roma Màxima (foto:Reuters)
Cicilisme

El francès Biel Kadri guanya la Roma Màxima i Damien Gaudin la crono inicial de la Paris-Niça

La primera edició de la Roma Màxima, antiga Giro de Lazio, ha vist el triomf del francès de l'AG2R, Biel Kadri, que s'ha imposat en solitari i ha arribat com a vencedor amb un final espectacular al Coliseu romà. El gran grup, que ha infravaloritzat Kadri, ha arribat 37 segons després. Aquest diumenge també ha començat la Paris-Niça, on el vencedor de la contra rellotge individual ha estat el francès Damien Gaudin.

Actualitzat
La primera edició de la Roma Màxima, antiga Giro de Lazio, ha vist el triomf del francès de l'AG2R, Biel Kadri, que s'ha imposat en solitari i ha arribat com a vencedor amb un final espectacular al Coliseu romà. El gran grup, que ha infravaloritzat Kadri, ha arribat 37 segons després. Aquest diumenge també ha començat la Paris-Niça, on el vencedor de la contrarrellotge individual ha estat el francès Damien Gaudin.

Filipo Pozzato, que ha arribat amb les mans aixecades pensant que era el guanyador, ha entrat segon en l'esprint del gran grup. La carrera de 180 quilòmetres ha començat i acabat a Roma. Els moments més durs s'han concentrat al kilòmetre 140, on avançar individualment era complicat. Molts dels corredors que han disputat aquesta prova correran també la Tirrè-Adriàtic, que el Canal Esport3 oferirà en directe a partir de dimecres.

Damien Gaudin, vencedor sorpresa de la Paris-Niça

D'altra banda, aquest diumenge també ha començat la Paris-Niça, la primera prova per etapes del World Tour de ciclisme. El vencedor ha estat Damien Gaudin, el francès de l'Europcar, qui amb un temps de 3 minuts i 37 segons, un menys que el seu compatriota de l'Omega-QuickStep, Sylvain Chavanel, ha estat el guanyador sorpresa. L'holandès Lieuwe Westra ha arribat tercer i el català Xavier Florencio ha acabat en el lloc trenta-sisè. Bradley Wiggins i Alberto Contador, guanyadors d'edicions anteriors, no es troben aquest any en entre els participants.
Anar al contingut