L'alegria dels jugadors del Fraikin Granollers al final del matx.
L'alegria dels jugadors del Fraikin Granollers en una imatge d'arxiu
Handbol

El Fraikin Granollers vol rubricar davant l'Arendal el passi a la fase de grups de l'EHF

El conjunt català passa un moment dolç de joc i de resultats. Després de la injecció de confiança de la clara victòria davant l'Arendal, dimecres passat van aconseguir vèncer de manera molt contundent el Go Fit, a Santander, per 22 a 38

Actualitzat

El Fraikin BM. Granollers ja es troba a Noruega on es torna a enfrontar aquest diumenge a l'OIF Arendal, amb l'objectiu de mantenir els 8 gols de renda del partit d'anada i, així, classificar-se per a la fase de grups de la Copa EHF. 

Després del gran partit d'anada disputat a la capital vallesana fa una setmana, en què els homes de Carlos Viver van aconseguir una renda de gols pràcticament definitiva, la classificació per a la fase de grups sembla reservada per al conjunt català. Però l'equip ha viatjat a Arendal pensant que s'ha de guanyar el partit. Aquesta és l'única recepta perquè no es pugui complicar el partit i tornar a veure el Granollers en la fase de grups de la segona màxima competició continental.

El conjunt català passa un moment dolç de joc i de resultats. Després de la injecció de confiança de la clara victòria davant l'Arendal, dimecres passat van aconseguir vèncer de manera molt contundent el Go Fit -a Santander- per 22 a 38. Aquesta victòria, sumada a la derrota de Naturhouse davant Villa de Aranda (30-27) provoca que el partit de dimecres que ve, davant els de Logronyo al Palau, serveixi per posar la segona posició de la lliga Asobal en joc.

Anar al contingut