Handbol

El Fraikin Granollers torna amb un punt de la pista del Bada Osca (29-29)

L'equip del Vallès ha empatat a la pista de l'Osca després d'un partit ple d'alternatives, amb un desenllaç final molt emocionant

El Fraikin Granollers ha sumat un punt a la pista del Bada Osca després que el partit que els enfrontava ha acabat amb empat a 29. L'últim minut ha estat frenètic. Selicari, de penal, ha avançat els vallesans quan restaven 20 segons, però, pràcticament, sobre la botzina Álex Marcelo ha fet el gol de l'empat.

Fins arribar a aquest últim minut, s'havia viscut un matx emocionant i amb moltes alternatives. Els locals, amb un joc ràpid i molta punteria, han marxat de 3 en el marcador (7-4). Els de Carles Viver han reaccionat, i han aconseguit un avantatge de 4 gols (9-13) amb un parcial de 0 a 5. Al descans, el resultat era de 15 a 16, amb bones aturades del porter local Arguillas.

En la segona meitat els visitants han mantingut la iniciativa amb avantatges que oscil·laven entre 1 i 3 gols. Però, tot i les exclusions (7) i els penals en contra (5), els aragonesos han aconseguit empatar quan faltaven 10 minuts, i fins i tot posar-se dos gols al davant abans d'una nova reacció catalana. Fins a l'últim minut en què s'ha mantingut la igualtat.